Заяви включване - Неосат

Не искате да пропуснете нито миг от любимия си сериал? А искате ли да видите любимите си предавания във високо качество? Търсите бягство и идилични пейзажи? Пътувайте по света с предлаганите от нас тематични канали.

Изберете цифровата сателитна телевизия на neosat и се насладете на ненадминат брой канали със семейството и приятелите си. Освен, че е достъпна навсякъде в България, тя ви позволява да се докоснете до програми  с безупречно качество на картината и звука. Подготвили сме за всички възрастови групи най-доброто от предлаганото на пазара телевизионно съдържание, както за най-малките, така и за любителите на сериали, а също и за меломаните. Подбрахме съдържанието така, че да отговаря на най-високите стандарти в индустрията.

Ако сте открили любимото си забавление от богато жанрово разнообразие на предлаганите от нас абонаментни планове за телевизия, може да заявите инсталация през контакната ни форма и да ползвате услугата без обвързващи условия. Просто се свържете с нас и ние ще се погрижим за всичко.

Изпращането на заявка не Ви обвързва със задължителна покупка на услуга, докато заявката не бъде потвърдена от Вас и съответно се извърши инсталация и активация на оборудване.